Kontaktor Tesys D LC1D12EHE 12A 3P 48-130V AC/DC

Lav styrestrøm> Lavere permanent forbrug Reduceret spole effekt (kun 0,5 W / 24 V DC for BBE spole) at bidrage til at øge maskinens energieffektivitet. Lav styrestrøm> Direkte PLC-styring til kontaktorer op til 80 A  TeSys D Grønne kontaktorer (med … læs mere her

SKU: 7522515364

Kontaktor Tesys D LC1D12EHE 12A 3P 48-130V AC/DC

Mange leder efter den billigste Kontaktor Tesys D LC1D12EHE 12A 3P 48-130V AC/DC på nettet, og de ender oftest ud med at finde et godt tilbud her: Gå til shop

• Varenavn: Kontaktor Tesys D LC1D12EHE 12A 3P 48-130V AC/DC
  • Mærke: Schneider Electric

Kontaktor Tesys D LC1D12EHE 12A 3P 48-130V AC/DC fra Schneider Electric

Kontaktor Tesys D LC1D12EHE 12A 3P 48-130V AC/DC ligger på hylden i det store sortiment der er i en vores rigtig gode kategorier, nemlig lamper og belysning. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret oven i hatten når du køber Kontaktor Tesys D LC1D12EHE 12A 3P 48-130V AC/DC. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Kontaktor Tesys D LC1D12EHE 12A 3P 48-130V AC/DC hos den populære shop LampeGuru.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være Kontaktor Tesys D LC1D12EHE 12A 3P 48-130V AC/DC. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Kontaktor Tesys D LC1D12EHE 12A 3P 48-130V AC/DC med online fordele

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, får du nogle bedre betingelser, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, på tværs af forskellige webshops. Og du kan endda gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.