Kontaktor Tesys D LC1D09KUE 9A 3P 100-250V AC/DC

Lav styrestrøm> Lavere permanent forbrug Reduceret spole effekt (kun 0,5 W / 24 V DC for BBE spole) at bidrage til at øge maskinens energieffektivitet. Lav styrestrøm> Direkte PLC-styring til kontaktorer op til 80 A  TeSys D Grønne kontaktorer (med … læs mere her

SKU: 7522515348

Kontaktor Tesys D LC1D09KUE 9A 3P 100-250V AC/DC

Mange leder efter den billigste Kontaktor Tesys D LC1D09KUE 9A 3P 100-250V AC/DC på nettet, og de ender oftest ud med at finde et godt tilbud her: Gå til shop

• Varenavn: Kontaktor Tesys D LC1D09KUE 9A 3P 100-250V AC/DC
  • Mærke: Schneider Electric

Kontaktor Tesys D LC1D09KUE 9A 3P 100-250V AC/DC fra Schneider Electric

Kontaktor Tesys D LC1D09KUE 9A 3P 100-250V AC/DC ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i varegruppen lamper og belysning. Du får oven i købet hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Kontaktor Tesys D LC1D09KUE 9A 3P 100-250V AC/DC. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Kontaktor Tesys D LC1D09KUE 9A 3P 100-250V AC/DC ved den velkendte shop LampeGuru.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, det kan jo passende være Kontaktor Tesys D LC1D09KUE 9A 3P 100-250V AC/DC. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Kontaktor Tesys D LC1D09KUE 9A 3P 100-250V AC/DC med online fordele

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i den store skov af webshops, der er derude. Din sammenligning kan du rent faktisk lave direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.