Artemide Tolomeo Micro Faretto LED Væglampe Dæmp Bar M. Afbryder

Design: Michele De Lucchi og Giancarlo Fassina for Artemide Koncept: Den populære Tolomeo som praktisk vægspot i LED udgave. Også velegnet til læselampe. Lampehovedet kan rotere 360 grader. Denne variant har afbryder på vægbeslaget. Beregnet til monte … læs mere her

Er Artemide Tolomeo Micro Faretto LED Væglampe Dæmp Bar med Afbryder på lager?
Køb Artemide Tolomeo Micro Faretto LED Væglampe Dæmp Bar med Afbryder
SKU: A0436W00

Artemide Tolomeo Micro Faretto LED Væglampe Dæmp Bar M. Afbryder

Mange leder efter den billigste Artemide Tolomeo Micro Faretto LED Væglampe Dæmp Bar M. Afbryder på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

• Varenavn: Artemide Tolomeo Micro Faretto LED Væglampe Dæmp Bar M. Afbryder
  • Pris: kr. 2052.00
  • Mærke: Artemide

Artemide Tolomeo Micro Faretto LED Væglampe Dæmp Bar M. Afbryder belysning

Artemide Tolomeo Micro Faretto LED Væglampe Dæmp Bar M. Afbryder er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig lamper og belysning. Det er ren luksus at få 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Artemide Tolomeo Micro Faretto LED Væglampe Dæmp Bar M. Afbryder. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Artemide Tolomeo Micro Faretto LED Væglampe Dæmp Bar M. Afbryder i webshoppen AndLight DK, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være Artemide Tolomeo Micro Faretto LED Væglampe Dæmp Bar M. Afbryder. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.