Flere og flere shopper via internet handler

De fleste netshops yder på nuværende tidspunkt mange forskellige leveringsformer. Den mest benyttede er efterhånden at afsende til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente pakken når du har tid. Fragttypen er altså ultra gnidningsløs, og tit endvidere den billigste metode til levering.

Du bør omvendt forsøge at få produkterne leveret til din hjemmeadresse eller til adressen på dit arbejde. Leveringsformen er somme tider en anelse mere bekostelig, men samtidig meget bekvem. Den mest prisbevidste slags levering vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, men det afhænger af at du lever med kort afstand til online virksomhedens lager.

Leveringshastigheden kan vise sig at være rigtig bestemmende hvis du har brug for produktet om kort tid, så af den grund er det tydeligvis vigtigt at man checker den estimerede leveringsdato for den aktuelle vare.

Masser af online butikker tilbyder dag-til-dag levering på mange af shoppens varer, men som ikke desto mindre antager at handlen laves tidligere end et fast klokkeslæt, sådan at de kan nå at få produktet afsted inden de logistikansatte får fri.

En række online forhandlere lover gratis fragt, men i mange tilfælde er det påkrævet at der handles for en bestemt pris. Alternativt skulle man vælge den prisbilligste leveringsudgave, der mange gange – uden hensyn til om man bor i Fredericia, Thisted eller Gilleleje – vil blive at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et afhentningssted.

Ultra nemt for alle og enhver at sammenligne priser

Det er i dag rigtig nemt for almindelige mennesker at analysere priser i blandt forskellige internet selskaber og derved har mange internet shops ikke kunne lade være med at nedskære prisniveauet på mange af deres varer – til juniorer, lige så vel som til kvinder og mænd – helt i bund, og endda nogle gange yde gratis fragt.

Derfor kan det immervæk vise sig lukrativt at sammenligne nogle enkelte online firmaer efter rabatkoder forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du er skråsikker på at få fat i den skarpeste pris.

Vi tilråder kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, forudsat du hellere vil finansiere pengene over et længere tidsrum.

Forud for at nogen handler på en webbutik bør man for at være sikker kigge på webbutikkens forretningsvilkår, dog er det uden tvivl en omfattende opgave.

En nemmere løsning kunne være at kigge om e-forhandleren er verificeret af e-mærket, da det er et bevis på at netbutikken accepterer de danske regler, foruden at den tit undersøges af fagmænd der har indsigt i vilkårene. Dette er en god lejlighed til support, for så vidt du bliver udsat for besvær i forbindelse med dit køb.

Yderst smertefrit for folk at prissammenligne

Trustpilot genererer en del passelige muligheder for at efterse diverse forhenværende kunders reflektioner og af den grund er det godt, at du læser webbutikkens omtaler inden du køber.

Facebook giver dig tilsvarende uden sammenligning fine genveje til at få indblik i e-forretningens kundefokus. I øvrigt ser vi en række internet shops hvor du kan skrive en omtale af deres købsoplevelse, som tilmed kan udnyttes til vurdering af kundernes tilfredshed.

Vores side er finansieret af annoncer. Vi arbejder sammen med nogle forskellige online selskaber og formidler butikkernes varer, og tager kommission for så vidt en bruger fra vores hjemmeside fuldfører en bestilling.

Vejledning angående tilbud og firmaer på nettet opdateres hyppigt, men vi tager ikke ansvar for rettelser der eventuelt er udført siden seneste opdatering af de anvendte informationer.

«
»